Fontys Talk 5 april: impact maken in het onderwijs

FOR SOCIETY

Op dinsdag 5 april vindt de eerste Fontys Talk plaats in Den Bosch met de titel ‘Impact maken in het onderwijs’. Alumni van de master Leren en Innoveren Rick van de Zilver, Giel Kessels en Ella van der Weij geven je aan de hand van prikkelende thema’s handvatten om jouw innovatie in het onderwijs succesvol te implementeren.

Rick van de Zilver werkt bij het Stedelijk College in Eindhoven, Giel Kessels bij het Summa College in Eindhoven en Ella vand er Weij werkt bij Curio in Breda. Naast ieder thema geven onze alumni vanuit hun eigen praktijk een anekdote ter inspiratie.
Tijdens de bijeenkomst ga je ook proactief aan de slag door na te denken over de manier waarop jij in je eigen organisatie aan de slag kunt om met het nodige lef nog meer impact te gaan maken. Ben jij er klaar voor? Meer informatie en aanmelden kan via deze pagina.  

Datum:   dinsdag 5 april
Locatie:  Fontysgebouw, Frans Franssenstraat 15, Den Bosch
Tijd:        19.00 – 21.30 uur

Al 25 jaar is Fontys een ‘bron’ van kennis in Zuid-Nederland. En onze alumni zijn het levende bewijs voor het ‘Fontys for Society’ gedachtengoed. Samen met hen maken we het onderwijs van nu en de toekomst. In een serie van vier FontysTalks laten alumni zien hoe zij van betekenis zijn voor de wereld om ons heen. Klik hier om meer te lezen over de andere Fontys Talks.

Auteur: Jessy Kouwenberg 

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.