Fontys Talks: Impact maken met communicatie op 15 juni

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het kan je niet ontgaan zijn: Fontys bestaat 25 jaar! En dat vieren we met een jubileumjaar vol feestelijke activiteiten. 
Ook oud-Fontysstudenten horen bij dit feestje, daarom organiseren we een serie van Fontys Talks waarbij alumni laten zien hoe zij van betekenis zijn voor de wereld om ons heen. Op woensdag 15 juni is alweer de laatste in onze serie Talks: Impact maken met communicatie’ . 
 
Van alumni, voor alumni
De Talks staan in het teken van elkaar weer zien, bijpraten en taart eten, zoals het hoort op een feestje. Laat je daarbij inspireren door de verhalen van vier Communicatie-alumni. Verhalen waarmee zij impact maakten voor het communicatievak van vandaag én morgen! Puck Aerns, Irma Rietjens, Laura van Besouw en Emma van Kronenburg vertrokken in 2016 samen vanuit de opleiding Communicatie in Tilburg, maar elk met een andere bagage. Ze nemen je mee in de rijdende trein waarop zij sprongen als onervaren communicatiestudent tot aan de professional die ze vandaag de dag zijn. Gedurende hun reis creëerden ze kansen, openden ze deuren, maakten ze keuzes of werden deze voor hen gemaakt. 

Programma 
19.00 uur Ontvangst met koffie, thee en taart! 
19.30 uur Opening 
19.35 uur Fontys Talk door Puck, Irma, Laura en Emma 
20.35 uur Netwerkborrel 
21.30 uur Einde 

We kunnen ons voorstellen dat je brandende vragen hebt aan Puck, Irma, Laura en Emma. Die kun je stellen! Weet je nu al welke vraag je wilt stellen, vul die dan in op het aanmeldformulier, dan komt deze zeker aan bod.

Ook voor studenten, docenten en professionals
De Talks zijn er niet alleen voor alumni, ook studenten, docenten en andere professionals en geïnteresseerden in het werkveld van Fontys zijn van harte uitgenodigd! Meld je wel snel aan via dit formulier, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Al 25 jaar is Fontys een ‘bron’ van kennis in Zuid-Nederland. En onze alumni zijn het levende bewijs voor het ‘Fontys for Society’ gedachtengoed. Samen met hen maken we het onderwijs van nu en de toekomst.  Klik hier om meer te lezen over de andere Fontys Talks.

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.