Fontysalumni maken impact in de wereld om ons heen

FOR SOCIETY

Al 25 jaar is Fontys een ‘bron’ van kennis in Zuid-Nederland. En onze alumni zijn het levende bewijs voor het ‘Fontys for Society’ gedachtengoed. Samen met hen maken we het onderwijs van nu en de toekomst. In een serie van vier FontysTalks laten alumni zien hoe zij van betekenis zijn voor de wereld om ons heen.

FontysTalks
Voor alumni en andere professionals organiseren we deze serie van inspirerende Talks met het thema ‘Impact maken’. Uiteraard zijn ook studenten, docenten en andere geïnteresseerden welkom. De Talks worden verzorgd door alumni die impact aan het maken zijn óf hebben gemaakt in hun vakgebied. De Talks vinden plaats in april, mei en juni.

Impact maken in het onderwijs
Op dinsdag 5 april vindt de eerste FontysTalk plaats in Den Bosch: ‘Impact maken in het onderwijs’. Alumni van de master Leren en Innoveren Rick van de Zilver, Giel Kessels en Ella van der Weij geven je aan de hand van prikkelende thema’s handvatten om jouw innovatie in het onderwijs succesvol te implementeren. Naast ieder thema geven onze alumni vanuit hun eigen praktijk een anekdote ter inspiratie. Rick werkt op het Stedelijk College in Eindhoven, Giel op het Summa in Eindhoven en Ella werkt bij Curio in Breda. 
Vervolgens ga je tijdens de bijeenkomst ook proactief aan de slag met nadenken over de manier waarop jij in je eigen organisatie aan de slag kunt om met het nodige lef nog meer impact te gaan maken. Ben jij er klaar voor?

Datum: dinsdag 5 april
Locatie:  Fontysgebouw, Frans Franssenstraat 15 in Den Bosch
Tijd: 19.00 – 21.30 uur

Op 13 april (Impact maken met techniek), 17 mei (Impact maken in de zorg) en begin juni (Impact maken met communicatie) vinden de andere Talks plaats.

Meer informatie en aanmelden kan via deze pagina.  

We zien je graag bij een van de Talks.

Auteur: René Luijendijk

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.