Genomineerden Docent van het Jaar 2024 bekendgemaakt

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Een recordaantal van 53 docenten werd door studenten en collega’s voorgedragen voor de verkiezing van de Docent van het Jaar 2024. Studenten en medewerkers reageerden enthousiast en veel vaker dan voorgaande jaren. Dat deden zij na een oproep via Fontys Nieuws en social media, waarin de vraag werd gesteld wie de beste docent van Fontys is.

Genomineerden
De jury, gevormd door Maarten Moolenaar (voorzitter SF-CMR), Angel Linnenbank (lid SF-CMR), Filip Maessen (lid SF-CMR), Susan Beckers (winnaar DvhJ 2023) en Jessy Kouwenberg (dienst M&C), heeft op 23 november alle aanmeldingen besproken aan de hand van de beoordelingscriteria en vijf docenten genomineerd. Dat zijn:

Lars Hagen, Fontys Marketing en Communicatie
Marcel van den Heuvel, Fontys Lerarenopleiding Tilburg
Caspar van Hilten, Fontys Lerarenopleiding Sittard
Glenn Schroeders, Fontys Paramedisch
Latief Sheikchote, Fontys Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek

De genomineerden zijn geïnformeerd en worden de komende weken geïnterviewd door Bron. Houd de nieuwssite van Bron daarvoor in de gaten: https://bron.fontys.nl/.

Bekendmaking
Op 8 januari 2024 wordt tijdens de Nieuwjaarsontmoeting de winnaar bekend gemaakt. De uitnodiging voor de Nieuwjaarsontmoeting volgt in de loop van de komende weken.

Auteur: Jessy Kouwenberg

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.