Hoe reis jij naar je Fontys Campus?

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

We vinden het belangrijk om te weten hoe de Fontyscommunity naar onze campuslocaties reist. Daarom hebben we in 2022 voor de vierde keer (na 2016, 2018 en 2020) een mobiliteitsenquête uitgevoerd. Samen met de CO2-footprint die we opstellen, geven de antwoorden van de enquête ons inzicht in alle vervoersbewegingen van de Fontys Community.

Het monitoren van deze vervoersbewegingen geeft ons belangrijke input die we meenemen tijdens het opstellen van de mobiliteitsagenda, waarin we het mobiliteitsbeleid voor de komende jaren formuleren. Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar de campus te reizen. Welk vervoersmiddel is het meest populair? En wat vinden we daarvan als Fontys?

In het Mobiliteitsdashboard zie je het verloop over de afgelopen jaren. Benieuwd hoe anderen naar hun Fontys locatie reizen en hoe het reisgedrag van de Fontyscommunity de afgelopen jaren is veranderd? Bekijk het Mobiliteitsdashboard en kom erachter!

Auteur: Kim de Veer

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.