Huib Burgersdijk waarnemend directeur dienst P en O

FOR SOCIETY

Het college van bestuur van Fontys heeft Huib Burgersdijk per 15 september benoemd tot waarnemend directeur van de dienst P&O. De huidige directeur, Frans Möhring, maakt per diezelfde datum de overstap naar het college van bestuur.

Afgesproken is dat Huib Burgersdijk, binnen de dienst P&O al jaren lid van het MT en manager van het team HR Business Partners, de dienst P&O zal leiden tot het moment dat de positie directeur van de dienst P&O definitief ingevuld is.

Het college van bestuur is verheugd dat Huib deze klus op zich neemt. ‘Huib is een gewaardeerde kracht binnen de dienst P&O’, aldus Joep Houterman, voorzitter van het college van bestuur. ‘Hij werkt al lang bij Fontys en weet voor welke uitdagingen we staan. Bovendien heeft hij vorig jaar ook al enige tijd de functie van directeur van de dienst waargenomen. We hebben er alle vertrouwen in dat de dienst P&O de komende maanden in goede handen is bij Huib.’

De komende maanden gaat het college van bestuur op zoek naar een kandidaat om de vacature definitief in te vullen.

Auteur: Sander Peters

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.