Intensivering Fontystour

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het gesprek over onderwijsvernieuwing voeren wij voortdurend, binnen het bestuur en zeker ook binnen de instituten. De berichtgeving van de Volkskrant maakt deze gesprekken actueler dan ooit. Joep Houterman gaf al eerder in BRON aan dat dit gesprek vooral moet plaatsvinden binnen de instituten en de opleidingen. 

Het college van bestuur wil graag luisteren naar de ervaringen met onderwijsvernieuwing in de instituten. Dat doen we in de jullie welbekende Fontystour, waarbij telkens twee leden van het college van bestuur en de (adjunct-) bestuurssecretaris een instituut bezoeken. In een Fontystour ontmoeten we studenten, medewerkers en management. De gebruikelijke vragen: wat gaat goed, wat vraagt aandacht en wat is daarvoor nodig? komen, zeker nu ook aan bod.

We zullen ook een kanaal openen voor studenten en collega’s die ons liever individueel willen informeren. Dat kan via een mailbericht aan secretariaat Joep Houterman, secretariaat-houterman@fontys.nl.

Binnenkort neemt het bestuurssecretariaat contact met jullie op voor een afspraak.

Auteur: Sander Peters

 

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.