Interim-directeur Fontys HR en O Huib Burgersdijk vertrekt bij Fontys

FOR SOCIETY

Huib Burgersdijk, momenteel interim-directeur van Fontys HR & Organisatie, vertrekt per 1 juni 2024 bij Fontys. Hij wordt directeur HR bij Hub Noord-Brabant, een stichting voor primair en voortgezet onderwijs voor kinderen met gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblemen. Per 1 juni volgt Antoinette Wolters Huib op als directeur bij Fontys HR&O.

Huib Burgersdijk werkt sinds begin 2004 bij Fontys. De voorbije twaalf jaar was hij lid van het MT van Fontys HR&O (de oude dienst P&O) en manager van het team HR Business Partners. Hij gaf in die tijd ook tweemaal als interim-directeur leiding aan de dienst.

Het college van bestuur feliciteert Huib met deze mooie nieuwe stap in zijn loopbaan. ‘Huib heeft ongelofelijk veel werk verzet voor Fontys; zowel binnen de dienst als daarbuiten’, aldus Frans Möhring, lid van het college van bestuur. ‘Huib zal zichzelf niet snel op de borst kloppen. Maar er zijn weinig mensen die de organisatie beter kennen dan hij. Zowel voor als achter de schermen was Huib bij alle grote veranderingen van de afgelopen jaren betrokken en heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd. We willen deze gelegenheid dan ook benutten om onze dank uit te spreken richting Huib én vanzelfsprekend om hem veel succes en plezier te wensen bij zijn nieuwe werkgever.’

auteur: Sander Peters

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.