Kom 28 maart naar het event Toekomst van Leren

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Fontys Hogeschool staat midden in een heel dynamische regio. Waar creativiteit, innovatiekracht en ondernemerschap zorgen voor technologische én sociale vooruitgang. Een regio waarvoor we opleiden en waar we van leren, maar die ook veel van ons vraagt en verwacht. Om in onze snel veranderende samenleving mee te doen is leren en ontwikkelen essentieel. Dat geldt voor kinderen, jongeren én professionals.

Kenniscentra voor ‘Toekomst van Leren’
We zien dat het leren en ontwikkelen van kinderen en jongeren om andere ondersteuning en oplossingen vraagt, dan de ontwikkeling van professionals. Logisch, want de context en het werkveld verschillen sterk. Binnen het bredere Fontys kennisthema ‘Toekomst van Leren’ ontwikkelden we daarom twee kenniscentra: ‘Youth Education for Society’ (YES) en ‘Leven Lang Ontwikkelen’ (LLO). 

Zet in je agenda: 28 maart, event Toekomst van Leren  
Op deze dinsdag staat kennisdeling van onderzoeksresultaten rondom het thema samen leren en ontwikkelen centraal. Lectoren en onderzoekers nemen je mee in hun bevindingen uit dit praktijkgerichte onderzoek. Tijdens de verschillende sessies dompel je je onder in praktische tools, handvatten en/ of praktijkervaringen rondom samen leren en ontwikkelen. Altijd interactief en actueel. Wil je meer weten over dit event? Of meteen aanmelden? Klik dan hier. Vragen? Mail dan toekomstvanleren@fontys.nl.  

Auteur: Hanna van Beelen

Meer nieuws

Lectorale Rede – Groot verschil door klein te doen
Studenten realiseren weggeefkast op basisschool ’t Karregat in Tongelre
Kom op de proef-tuin bij Fontys

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.