Laatste open dag van dit studiejaar

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Nieuwsgierig naar een van onze vele opleidingen? Meld je dan aan voor de open dag op zaterdag 16 maart, de laatste van dit studiejaar.

Sommige studiekiezers weten al bijna zeker welke opleiding ze willen gaan volgen. Maar er zijn er ook genoeg die nog twijfelen. Geen zorgen, de open dag is voor iedereen. We verzorgen presentaties en geven rondleidingen waarbij je al je vragen kunt stellen aan onze studenten. Natuurlijk over de studie en over Fontys, maar ook over het studentenleven en de stad. Door deel te nemen aan  workshops, proeflessen of opdrachten krijg je ook nog eens een echte realistische ervaring van de opleiding. Meld je aan en kom de sfeer proeven, hopelijk voel je je thuis bij Fontys.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor een tijdslot voor de open dag van 16 maart, op  Fontys.nl/kennismaken. Tot dan!

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.