Landelijk onderzoek toetsbekwaamheid

FOR SOCIETY

In opdracht van de Vereniging Hogescholen wordt momenteel het project “Je Ogen Uitkijken” uitgevoerd. Hierin zijn de landelijke leeruitkomsten voor de BKE/SKE herschreven, zijn er tools en handvatten ontwikkeld om het protocol afstuderen toe te passen (gericht op de kwaliteit van afstudeerwerken), en zijn er experimenten uitgevoerd op diverse hogescholen. Ter afsluiting van het project wordt in kaart gebracht hoe hbo-professionals over toets bekwaamheid denken, middels een vragenlijst. 

Help je mee?
Met het invullen van de vragenlijst draag je bij aan het versterken van de kwaliteit van toetsing in het hbo. De uitkomsten van dit onderzoek worden in september gedeeld op www.toetsbekwaamheid.nl. Hier vind je ook alle informatie over het project “Je Ogen Uitkijken”. De opbrengsten van het onderzoek worden ook gepresenteerd tijdens het afsluitende projectcongres van “Je Ogen Uitkijken” op 13 oktober 2022. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. 

Direct naar de vragenlijst: https://q.crowdtech.com/90dEcsX5okS8zCHSH6mwhg

Auteur: Eva Maassen

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.