Loop je mee met Tilburg Ten Miles en Marathon Eindhoven?

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Op zondag 24 september en zondag 8 oktober komen de hardloopevenementen Tilburg Ten Miles en de Marathon Eindhoven er weer aan. Doen alle fanatieke hardlopers dit jaar weer mee?

De inschrijvingen voor beide evenementen zijn inmiddels al van start gegaan. In tegenstelling tot voorgaande jaren schrijf je je rechtstreeks in bij TTM en/of ME.

Lopen ‘for Society’
Loop jij mee met de Tilburg Ten Miles of de Marathon Eindhoven (of allebei!) en doe je dat graag als ambassadeur van Fontys? Voor alle deelnemers die dit jaar voor de eerste keer meedoen of nog geen Fontysshirt hebben, levert Fontys graag een hardloopshirt met onze pay off ‘For Society’. Dat shirt is – uiterlijk 31 augustus – te bestellen via dit formulier.

Meer info: CZ Tilburg Ten Miles 
Meer info: ASML Marathon Eindhoven

Auteur: Jessy Kouwenberg 

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.