Maak kennis met Fontys Finder op 19 januari

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Fontys Finder is vanaf januari 2022 de plek waar, door Fontys beschikbaar gestelde, informatiebronnen voor studenten, docenten en onderzoekers te vinden zijn. Van boeken tot wetenschappelijke artikelen en van scripties tot e-journals; je vindt het met de nieuwe zoektool van Fontys. Fontys Finder vervangt de zoektool biep.nu en de catalogus.  Op 19 januari vindt voor alle medewerkers van Fontys de online lancering van Fontys Finder plaats. 

Tijdens de lancering maken aanwezigen kennis met de nieuwe zoektool aan de hand van een inspirerende presentatie van Eppo van Nispen tot Sevenaer en een demonstratie van Fontys Finder. 

Datum: woensdag 19 januari 2022 
Tijd: 10.00 – 11.00 uur via MS-Teams
– Presentatie Eppo van Nispen tot Sevenaer 
– Demonstratie Fontys Finder door Andrika Bomas (Fontys) 
Meld je aan voor de lancering van Fontys Finder 

Start direct jouw zoekopdracht 
Zoek direct via Fontys Finder of start jouw zoekopdracht via de Fontys Mediatheek. Op deze vernieuwde Fontys Mediatheek website vind je informatie over onder andere alle databanken, mediatheeklocaties, ondersteuning bij het zoeken van literatuur en start je dus ook direct een zoekopdracht in Fontys Finder. Daarnaast is via de Fontys Mediatheek website de uitgebreide fysieke en digitale collectie van Fontys te vinden. 

Vragen 
Heb je een vraag over Fontys Finder, de lancering of de nieuwe Fontys Mediatheek website? Neem dan contact op via mediatheek@fontys.nl

Auteur: Jeanine van Middendorp 
 

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.