Masterclass ‘Positieve Psychologie’

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

De druk op ons dagelijkse leven neemt toe. Dat is volgens de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV-2018) één van de belangrijkste toekomstige maatschappelijke opgaven op het gebied van ziekte en gezondheid. Vooral voor jongvolwassenen en de groep mensen die werk, zorg voor de kinderen en mantelzorg moet combineren lijken veel drukverhogende ontwikkelingen samen te komen. In deze masterclass bekijken we hoe de inzichten van de positieve psychologie kunnen helpen met het omgaan met deze mentale druk. Wist je bijvoorbeeld dat positieve emoties zorgen voor lange termijn groei en dat positieve emoties de nadelige effecten van negatieve emoties verminderen? Dianne Commissaris en Servé Huijben vertellen je er alles over.

📅 Woensdag 15 juni

🕒 15.00-17.00 uur

🏢 Fontys Sporthogeschool én online

💸 Gratis deelname

Op Fontys Sporthogeschool ben je vanaf 14.30 uur welkom voor koffie of thee. Na afloop is er een borrel. Aanmelden doe je via: https://goto.fontys.nl/forms/masterclass.healthy.ageing.positieve.psychologie.36424.nl.htm

Auteur: Mandy van Baardwijk

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.