Masterclass ‘Transitie in de gezondheidszorg’

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Na een succesvolle en drukbezochte masterclass met als thema ‘Slapend oud worden’ komt er een volgende masterclass, georganiseerd door onze Fontys collega’s van de master Healthy Ageing Professional. De volgende masterclass vindt plaats op woensdagmiddag 13 april en zal dieper ingaan op de transitie in de gezondheidszorg: van zorg en ziekte naar gezondheid en gedrag. 

We roepen allemaal dat we meer moeten inzetten op gezondheidsbevordering en preventie, maar hoe zorgen we er voor dat het systeem met ons mee verandert? Samen met DRIFT, een toonaangevend onderzoeksbureau naar transities verbonden aan de Erasmus Universiteit en inspirerende praktijkvoorbeelden, gaan we ontdekken hoe we de transitie in de gezondheidszorg kunnen sturen. Collega’s Kenny Janssen en Lia Baars nemen je mee door de masterclass. 

Ben jij erbij op13 april? Aanmelden doe je via deze link 

Auteur: Mandy van Baardwijk 

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.