Meebeslissen tijdens hoorzittingen van Cobex?

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Doe tijdens je studie (betaalde) ervaring op bij Cobex!
Cobex staat voor College van beroep voor de examens. Studenten van Fontys kunnen er in beroep gaan tegen beslissingen van de examencommissie, van een examinator of een bindend negatief studieadvies. Voor studiejaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar nieuwe studentleden.

Wil jij graag meebeslissen tijdens hoorzittingen van Cobex?
Dan is een lidmaatschap bij het Cobex misschien iets voor jou! Je hoeft hiervoor geen juridische opleiding te volgen. Integendeel, we zoeken juist studenten van verschillende opleidingen!

Je wordt benoemd per 1 september 2022 voor een periode van twee jaar en volgt hiervoor een aantal trainingen. Naast relevante ervaring op je CV, ontvang je een vergoeding van € 100,- per hoorzitting. Ga voor meer informatie over Cobex, de vacature of om te solliciteren naar: www.fontys.nl/cobex.

Let op! Stuur je reactie in voor 19 december 2022.

Heb je vragen? Neem dan contact op met studentenloket-beroep-bezwaar-klacht@fontys.nl.

Auteur: Birgit Grun

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.