Minor kiezen? 7 – 10 november minor voorlichtingsweek

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Heb jij al nagedacht over je minorkeuze? Wil je jezelf verder in je vak verdiepen, of juist iets totaal anders doen? Je minorkeuze kan best lastig zijn. Het belangrijkste is dat je iets kiest dat écht bij jou past. Zo kun je jezelf onderscheiden van anderen en je studie nog persoonlijker maken. Maar hoe kies je dan? En waaruit kun je kiezen? 

Bij Fontys hebben we een breed aanbod van meer dan 70 minoren met uiteenlopende onderwerpen. Op deze pagina zie je daar een overzicht van. Ook kun je een minor volgen bij een andere hogeschool of in het buitenland. Genoeg keuze dus! Op fontys.nl/minor vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Online minor voorlichtingsweek
Om je te helpen met je keuze organiseren we dit jaar een online minor voorlichtingsweek. Tijdens deze voorlichtingen kom je meer te weten over de inhoud van de minoren en kun je eventuele vragen stellen. Een overzicht van de voorlichtingen vind je hier. 

Wanneer: Maandag 7 – donderdag 10 november 2022 
Hoe laat: Tussen 16:00 uur en 21:00 uur 
Aanmelden: Schrijf je hier in 

Vind je het lastig om een keuze te maken?
En heb je dit al met je studentcoach/mentor besproken en kom je er niet uit? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie van onze Fontys studiekeuzeadviseur. Ga aan de slag gaat met het verkennen van je droomberoep. Want als je weet wat je wilt, kun je vervolgens de minor kiezen die bij je past!

Heb je je minor al gekozen? Of zelfs al afgerond? En wil je je medestudenten graag vertellen over je ervaring? Mail ons

Auteur: Renske Nieuwpoort

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.