MKB klopt aan bij studenten voor verbeteren online zichtbaarheid

FOR SOCIETY

Happy Students Tilburg is een online marketingbureau gerund door een groep enthousiaste en getalenteerde studenten. Het bureau, voorheen bekend als Happy Talents Tilburg, heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot een professioneel en veelzijdig team van young professionals op het gebied van online marketing. Met de lancering van hun nieuwe website en social media kanalen, is Happy Students Tilburg nu online zichtbaar en klaar om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren.

Foto vlnr – Indy van Hees, Martijn Verweij, Maarten Krause, Daniella Vrijhof, Job van der Weijden, Isabelle de Groot, Bart Jans

 

Hoge kwaliteit en aantrekkelijk tarief
Het bureau wordt gerund door vijf studenten, onder begeleiding van hun vakcoaches van de opleiding Commerciële Economie. Studenten en professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends, maar ook voorzien zijn van een stevige dosis ervaring en kennis van online marketing. Door studenten en de experts van Happy Horizon Tilburg aan elkaar te koppelen, ontstaat er een omgeving waar gedegen kennis, expertise en ervaring samenkomen met een frisse blik en drive tot vernieuwing. Daardoor krijgen vraagstukken van ondernemers meer diepgang, inhoud en vooral vernieuwing. En dit tegen een aantrekkelijk tarief, want je moet ook het lef hebben om het avontuur met de talenten aan te gaan en bij te dragen aan hun ontwikkeling.

Vakmanschap, focus en energie
Job van der Weijden is een van de vijf studenten van Happy Students Tilburg. Als afstudeeropdracht trekt hij de kar in de rol van student-projectleider. “Zo ontwikkel ik mezelf niet alleen vakinhoudelijk razendsnel, maar ervaar ik ook wat het inhoudt om echt te ondernemen!”, vertelt Job enthousiast. “Tijdens dit project ben ik verantwoordelijk voor de complete bedrijfsvoering en kwaliteit van de dienstverlening binnen de onderneming. In goed overleg worden de taken verdeeld onder de projectmedewerkers, zodat iedereen een eigen portefeuille heeft. Ik heb dit studiejaar deze ‘startup’ uitgebouwd tot een fijne plek waar toekomstige marketing professionals en het werkveld elkaar vinden. Ik hoop ook dat ik over een kleine twee maanden mijn diploma in ontvangst mag nemen.”

Student-projectmedewerker Bart vult aan:  “Wij als studenten voeren werkzaamheden uit voor klanten, die tegelijkertijd mijn ontwikkeling binnen het vakgebied stimuleren. Het nauw samenwerken met de klant richting het gestelde doel, motiveert mij als projectmedewerker. De samenhang tussen de ontwikkeling in de praktijk tegenover de ontwikkeling die ik vervolgens kan verantwoorden richting mijn opleiding is daarbij mooi meegenomen. Het leren door te doen is erg waardevol en interessant!”

Online marketing voor het midden- en kleinbedrijf
Happy Students Tilburg is een uitkomst voor het midden- en kleinbedrijf. Online marketing is een bittere noodzaak voor je bestaan, maar een eigen online marketeer in dienst is vaak niet haalbaar. Bovendien wil je lekker bezig zijn met jouw product of dienst. Bij Happy Students Tilburg ben je dan ook aan het juiste adres met vraagstukken en opdrachten zoals: beter gevonden worden in Google, zichtbaarder worden op social media of (betere) e-mail nieuwsbrieven versturen.

Ook zin in avontuur?
Heb jij behoefte aan diensten en commerciële oplossingen op het gebied van online marketing? En krijg je energie van werken met nieuwsgierige, ambitieuze en inspirerende talenten en specialisten? Of wil je er gewoon wat meer over weten? Neem dan contact op met Job van der Weijden, student-projectleider bij Happy Students Tilburg, students@happyhorizon.com, 013-7009703.

Auteur: Sjoukje van der Haring

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.