Mondkapjes voor medewerkers vanaf 7 februari beschikbaar

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Om bij te dragen aan een gezonde en veilige werkomgeving en omdat het dragen van een mondkapje verplicht is gesteld op onderwijslocaties, stelt Fontys mondkapjes aan medewerkers beschikbaar tijdens werk wanneer zij daar niet zelf over beschikken op dat moment. Vanaf 7 februari is er een startvoorraad beschikbaar bij diensten en instituten (BU’s).

De regels voor het dragen van mondkapjes zijn aangepast. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Het mondkapje mag vanaf 26 januari af:

als je zit én je anderhalve meter afstand kunt houden.bij belemmering van het geven of ontvangen van onderwijs (denk aan sport, dans, zang, toneel of situaties waarbij de veiligheid in het geding is.als je eet/drinkt en een vaste zit-/staanplaats hebt én anderhalve meter afstand hebt tot anderen.als je om medische redenen geen mondkapje kunt dragen. Je kunt dan wel een ‘eigen verklaring uitzondering mondkapjesplicht’ overleggen.

Op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/mondkapjes/mondkapje-verplicht lees je de meest actuele regels over het dragen van een mondkapje.

Auteur: Jessy Kouwenberg

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.