Monique Peels waarnemend directeur dienst PenO

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het college van bestuur van Fontys heeft Monique Peels benoemd als waarnemend directeur van de dienst P&O, naast haar huidige functie als directeur van de dienst H&F.

De benoeming van Monique gaat per 1 april 2022 in. Op die datum treedt Frans Möhring, de huidige directeur P&O, als interim-lid toe tot het college van bestuur. Monique Peels zal de dienst P&O leiden tot het moment dat de vacante positie in het college van bestuur weer definitief ingevuld is. Dan ook zal Frans Möhring weer terugkeren naar zijn oude functie. Het college van bestuur is verheugd dat Monique deze klus op zich neemt. ‘Monique is een zeer ervaren directeur. Ze geeft sinds 2007 leiding aan de dienst H&F en is daarmee uiteraard zeer goed bekend met Fontys’, aldus cvb-lid Hans Nederlof. ‘We hebben er alle vertrouwen in dat de dienst P&O de komende maanden in goede handen is bij Monique en het MT van de dienst P&O.’  

Auteur: Sander Peters

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.