Naamswijziging Vastgoed en Makelaardij naar Vastgoedkunde

FOR SOCIETY

Met ingang van 1 september 2023 verandert de naam van de opleiding Vastgoed en Makelaardij bij Fontys Economie en Communicatie in Eindhoven in Vastgoedkunde. 

Deze nieuwe naam is gekozen in nauwe samenwerking met de vier vastgoedopleidingen en geeft een beter en realistischer beeld van de opleiding en het beroepsprofiel waarvoor we studenten opleiden. Het vernieuwde opleidingsprofiel richt zich op de ontwikkeling van een brede vastgoedprofessional, waarbij het benoemen van een specifiek beroep in de naam van de opleiding niet meer passend is. We zijn blij met het oordeel van de NVAO op de aanvraag en danken onze studenten, werkveldpartners, brancheverenigingen, de HEO-sectorraad en onze docenten voor hun waardevolle en positieve advies. 

Heb je vragen of opmerkingen rondom deze naamswijziging neem dan contact op met Jan Bosmans (j.bosmans@fontys.nl) of  Ingrid Peels (i.peels@fontys.nl ).

Auteur: Maud van Drie

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.