Ontwikkel je coaching vaardigheden

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Bij Fontys kan iedereen talenten ontplooien en samen (onder)zoeken met ruimte voor het experiment. Flexibel en wendbaar vinden mensen elkaar rond interesses en vraagstukken. Met altijd een duurzame samenleving als uiteindelijk doel. Want: heel Fontys werkt aan impact.

Bij Fontys ontwikkel je je talent, wie je ook bent, waar je ook bent, hoe je ook leert. Fontys ondersteunt je hierbij. Medewerkers van Fontys krijgen daarom ook de kans om zich verder te ontwikkelen naar wendbare en talentgerichte professionals. Als medewerker van Fontys vervul je verschillende rollen. Als expert, organisator, coach, co-creator, onderzoeker en als lerende en samenwerkende professional. Willy Wendbaar (extreem wendbare professional) ging daarom met collega’s in gesprek over de rollen die zij vervullen. In dit bericht lichten we de rol van coach in het bijzonder uit. De ervaringen van collega’s bekijk en lees je hier.

Verder ontwikkelen en leren in de rol van coach?
Er zijn binnen Fontys allerlei initiatieven om je verder te ontwikkelen. In de verschillende coach-trainingen leer je onder andere hoe je jouw studenten kunt begeleiden en motiveren tijdens hun persoonlijke leerroute. Wil jij aan de slag met jouw coachende vaardigheden? Bekijk hier het overzicht.
Benieuwd naar andere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, check de opleidingenzoeker van Fontys.

Als team aan de slag
Wil je als team aan de slag met een of meerdere van bovengenoemde rollen, je versterken als krachtig, lerend team of heb je andere vragen rondom de ontwikkeling naar wendbare en talentgerichte professionals: fontys.nl/docentprofessionalisering.

Auteur: Eva Maassen

Meer nieuws

Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project
Lectorale Rede – Groot verschil door klein te doen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.