Podcast: Digitale transformatie bij zorgaanbieder Zorgverkeer

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Hoe werkt het proces van digitale transformatie bij kleine zorgaanbieders? In deze podcast horen we hier alles over wanneer Fontys docent Marc de Groot in gesprek gaat met Hanco van Tol, directeur van Zorgverkeer. Wat zijn de meest voorkomende uitdagingen in het proces van digitale transformatie? En welke adviezen heeft Hanco voor onze studenten? Luister naar deze aflevering om het te ontdekken.

Beluister de podcast over Zorgverkeer hier (ook spotify).

Verhalen uit het werkveld: Digitale transformatie
In deze podcastserie over digitale transformatie gaat Fontys Hogeschool Economie en Communicatie in gesprek met bedrijven uit verschillende sectoren. Zij delen in deze podcast hun visie, ervaring en resultaten op het gebied van digitale transformatie. Hoe zien zij digitale transformatie en wat is nodig om hier sturing aan te geven en digitale transformatie toe te passen?

De vorige afleveringen in deze podcastserie gingen over ASML, Weconomics en Growth Marketing. Tip: abonneer je op de RSS-feed en blijf op de hoogte als er weer een nieuwe podcast komt!

Meer weten
Meer weten over Fontys Hogeschool Economie en Communicatie? Bekijk dan onze website of blijf op de hoogte via LinkedIn.

 

auteur: Michelle Breemans

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.