Ronald Philipsen benoemd als directeur dienst Marketing en Communicatie

FOR SOCIETY

 

Het college van bestuur heeft Ronald Philipsen benoemd tot directeur van de dienst Marketing en Communicatie en programmadirecteur Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Ronald gaat beide functies combineren en start per 1 september 2022.

Ronald Philipsen heeft een achtergrond in marketing, ook voordat hij directeur werd bij FHEC. De afgelopen jaren heeft hij samen met Anja Klomps leiding gegeven aan het instituut Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC) en daarvoor aan het instituut Fontys Hogeschool Marketing en Management (FHMM). Voor zijn start bij Fontys in 2015 was hij jarenlang actief in het bedrijfsleven. Ronald Philipsen volgt Judith Peters op, die per 1 september 2022 Fontys verlaat.

Ronald Philipsen: “Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt bij FHEC de afgelopen jaren, een prachtig instituut waar met enorme betrokkenheid voor studenten wordt gewerkt aan goed onderwijs en onderzoek. Ik kijk er naar uit om met de collega’s van de dienst Marketing en Communicatie en het netwerk te werken aan het laden van Fontys for Society en de ambities te realiseren die we hebben op het gebied van bijvoorbeeld werving en studentsucces. In mijn functie van programmadirecteur LLO is het mijn ambitie om in samenwerking met de LLO-betrokkenen in de instituten een versnelling te brengen naar een stevigere positie van Fontys op dit terrein.”

Portefeuillehouder van het college van bestuur Hans Nederlof: “We kiezen met Ronald overduidelijk voor een bewezen track record en een stevige invulling van de directeurspositie dienst M&C, waarbij we ervan overtuigd zijn dat Ronald naast de aansturing van de dienst ook in samenwerking met instituten stappen kan zetten op het Fontysbrede thema LLO.”

Het college van bestuur wenst Ronald veel succes in zijn nieuwe functies.

Geplaatst door: Jessy Kouwenberg 

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.