Sandra van Beek nieuwe programmadirecteur TEO

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het college van bestuur van Fontys heeft Sandra van Beek (48) benoemd tot programmadirecteur ‘transitie educatieve opleidingen (TEO)’. Sandra is gestart in deze nieuwe functie per 21 augustus 2023. Ze neemt het stokje over van Martin de Wolf, die benoemd is als directeur van Fontys Lerarenopleidingen Tilburg (FLOT).

Sandra van Beek heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van verandering, zowel in het onderwijs als in de bedrijfsvoering. Ze heeft diverse rollen vervuld bij Hogeschool Utrecht, waaronder de vernieuwing van diverse opleidingen en de transitie van onderwijslogistieke processen. In haar laatste functie was ze Directeur Academie Economie & Ondernemen bij MBO Utrecht. Ze woont in Bilthoven met haar man en twee dochters van 15 en 18 jaar.

“Ik kijk er naar uit om bij te kunnen dragen aan het programma Transitie Educatieve Opleidingen”, aldus Sandra van Beek. “Bij MBO Utrecht had ik te maken met het tekort aan docenten en de gevolgen die dit met zich meebracht. Fantastisch dat Fontys het voortouw neemt om ervoor te zorgen dat de tekorten verminderen en de mogelijkheden voor studenten worden vergroot.”

Het college van bestuur van Fontys is content met de aanstelling van Sandra. “Sandra heeft eerder bewezen om transities in een onderwijsorganisatie goed te kunnen leiden. Ik kijk uit naar haar bijdrage bij Fontys”, aldus cvb-voorzitter Joep Houterman. Sandra van Beek zal als directeur van een Fontysbreed strategisch programma in dienst komen van het Portfolio Management Office.  

Auteur: Sander Peters

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Een boost voor een leven lang ontwikkelen (LLO)
Insecten eten als duurzaam alternatief?

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.