Save the date: 3 oktober 2023 Diversity Day

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Vorig jaar zette het programmateam Inclusieve Samenleving op Diversity Day een stevig inhoudelijk programma neer voor studenten en medewerkers, met een indrukwekkend Living Labels Theater als afsluiter. Meer informatie over de komende editie volgt, maar zet in ieder geval alvast in je agenda: dinsdag 3 oktober 2023 Diversity Day.

Living Labels was vorig jaar het thema. Studenten en medewerkers van Fontys konden deelnemen aan een van de zeven workshops, online een society college volgen en de dag afsluiten met ‘Het Living Labels Theater’. Het programmateam Inclusieve Samenleving stelde het programma in korte tijd samen en trok als pioniers met het Living Labels Theater ook landelijk de aandacht.

Don’t miss it
Veel deelnemers aan het Living Labels Theater van vorig jaar gaven na afloop aan dat ze onder de indruk waren van de bijzondere gasten en de rake woorden. Mis de komende editie daarom niet! Wil je alvast je interesse doorgeven? Heb je een vraag over diversiteit, gelijke kansen of inclusie bij Fontys? Of wil je er iets over kwijt? Neem contact op met het programmateam Inclusieve Samenleving, via inclusie@fontys.nl.

Auteur: Koos de Bie

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.