SPECO Sportcommunicatie organiseert debat over WK Qatar

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het kan je niet ontgaan zijn: het WK voetbal in Qatar staat voor de deur. Misschien wel het meest controversiële WK ooit. Op 20 november om 17.00 trapt gastland Qatar af tegen Ecuador. 
Bij SPECO Sportcommunicatie vinden we dat we de ethische kant van het één na grootste sportevenement ter wereld niet onbesproken moeten laten. Daarom organiseren we speciaal voor alle Fontysstudenten een debat! 
 

 

Aan bod komt onder andere:

de toewijzing van het WK aan Qatar, de doden bij de bouw van het stadions, mensenrechten, de rol van de FIFA en de rol van politiek. 

Het debat vindt plaats op de Fontyscampus in Tilburg en is voor iedere student van Fontys toegankelijk. De datum en tijd van het debat wordt vastgelegd nadat we weten hoe groot de belangstelling is. Waarschijnlijk wordt het woensdag 16 of vrijdag 18 november. 
Op maandag 14 november sluit de inschrijving. Dinsdag  15 november word je geïnformeerd over de datum en tijd. 

Meld je aan via dit formulier!

Auteur: Sjoukje van der Haring
 

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.