Staking NS-personeel op woensdag 31 augustus

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Vanaf 24 augustus jl. staakt het NS-personeel. Hoewel er niet overal tegelijk wordt gestaakt, moet in het hele land rekening gehouden worden met uitvallende treinen en vertragingen. Op woensdag 31 augustus treft de staking de regio’s waarin Fontys is gevestigd.

Tijdens het reizen op die dag kun je hinder ondervinden bij het reizen naar je opleiding (met openbaar vervoer). Fontys heeft besloten dat het onderwijs op onze locaties gewoon doorgaat.

Wat kun je zelf doen?
We vragen je om je goed voor te bereiden en rekening te houden met extra reistijd of voor een andere wijze van vervoer te kiezen. Indien je vragen hebt, neem contact op met je opleiding.

 

Auteur: Jessy Kouwenberg 

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.