Start de feestdagen met Night of the Arts

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Op vrijdagavond 16 december vindt traditioneel de Night of the Arts plaats bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Een fantastische avond waarbij je ons kunsttalent ontdekt in een gezellige en sfeervolle setting. Met één ticket heb je toegang tot wel veertig voorstellingen; van dans performances tot muziektheaterconcerten en van exposities tot pop rock shows. Het is dé plek om onze nieuwe makers op hun best te zien! 

Night of the Arts vindt plaats in het gehele gebouw van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en in de Concertzaal Tilburg. Al lopend kom je langs alle voorstellingen. Afwisselend worden zit- of staanplaatsen aangeboden. Drankje doen? Kan ook! Kom met familie en vrienden naar Night of the Arts! 

De tickets kosten 15 euro en geven je toegang tot alle performances. Voor een aantal performances worden vouchers uitgereikt omdat het aantal plaatsen gelimiteerd is.  Deze gratis vouchers worden vanaf 19.15u beschikbaar gesteld bij de locaties van de betreffende performances. 

Informatie Night of the Arts en korte beschrijvingen van de performances

Timetable (deze timetable wordt ook uitgereikt bij binnenkomst)

Ticketverkoop (via Schouwburg Concertzaal Tilburg)

 Ben je 16 december verhinderd? Check dan onze FHK Agenda voor voorstellingen op andere momenten. 

 

Geplaatst door Marielle Hulshoff

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.