Start studiejaar met collegiaal beachvolleybaltoernooi

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Zin in een potje beachvolleybal met (of tegen) je collega’s, samen met Tilburg University? Op 15 september is er een beachvolleybaltoernooi voor medewerkers van Tilburg University én Fontys. Het toernooi wordt gespeeld op de beachvelden van het Tilburg University Sports Center.

Tilburg University organiseert het toernooi samen met Fontys Vitaal. Het evenement is een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om het studiejaar sportief te beginnen. Na afloop is er voor de deelnemers een drankje en borrelhapje in de Olympia Sportsbar aan de Sportweg. Daar vindt ook de prijsuitreiking plaats. 

Er wordt 4 x 4 gespeeld. Formeer met je collega’s een team van vier tot zes spelers, bedenk een teamnaam en eventueel een speciale outfit. In elk team moet minimaal één vrouw zitten. Opgeven kan per mail. Dit kan tot maandag 5 september 17.00 uur.

Het toernooi vindt plaats op 15 september van 17 tot 21 uur op de beachvelden van Tilburg University Sports Center, Sportweg Tilburg. Het beachvolleybaltoernooi wordt gratis aangeboden. Een sportabonnement is niet nodig.

Auteur: Petra Merkx

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.