Studeren bij Fontys? Kom kennismaken!

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

De onderwijsbeurs is voor veel scholieren de eerste stap geweest richting het kiezen van een studie. Veel scholieren en hun ouders/verzorgers zijn op de stand van Fontys langsgeweest. Misschien hebben we elkaar daar al kort even gesproken. Vanaf oktober hebben wij weer een groot scala aan eigen studiekeuzeactiviteiten klaar staan. Fysiek, maar soms ook nog online, voor elk wat wils.  

Zo kom je van alles te weten over de mogelijkheden die we in huis hebben. Voltijd, deeltijd, 2-jarige Associate degree’s, 4-jarige bachelors, masters, Engelstalige opleidingen, alle smaken komen aan bod.

Open dag zaterdag 2 november
Weet je al een beetje welke opleiding je wilt gaan volgen, of twijfel je nog tussen een paar opleidingen dan zien we je heel graag op onze open dag op zaterdag 2 november. Tijdens de open dag ontmoet je studenten en docenten en kun je rondkijken in lokalen, labs en praktijkruimtes. En ga vooral ook zelf aan de slag tijdens bijvoorbeeld een workshop of een proefles. Zo kom je er achter of een opleiding bij je past. Je kunt je aanmelden voor een tijdslot.

Online opleidingsvoorlichtingen
Van maandag 18 tot en met donderdag 21 november vinden al onze online opleidingsvoorlichtingen plaats: voltijd, deeltijd, 2-jarige programma’s, 4-jarige programma’s, Engelstalige opleidingen en masters. Studenten en docenten vertellen alles over de opleiding en natuurlijk kun je al je vragen stellen via de chat.

Meelopen en proefstuderen
Loop een dag mee met een student en ervaar de sfeer van de opleiding. Je maakt een gewone lesdag mee, waarin je lessen volgt en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je graag hoe het is om bij Fontys te studeren. Of kies voor proefstuderen. Samen met andere scholieren kom je een dagje studeren bij een opleiding. Voor deze groep wordt een speciaal programma gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Zo weet je nóg beter wat je kunt verwachten voordat je een definitieve keuze maakt.

Meer informatie en aanmelden op Fontys.nl/kennismaken 

Auteur: Margot Pessers

Meer nieuws

Fontys neemt deel aan Dutch Design Week
‘Engelstalige opleidingen voorzien in behoefte’
DDW: praat mee over dilemma’s in gezondheidsinformatie

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.