The Road Symposium | 25 april

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Wat is de sleutel tot succes van Nederlands grootste ondernemers? Op 25 april vindt de 15e editie van The Road Symposium plaats. Dit is het grootste symposium over ondernemerschap van Zuid-Nederland georganiseerd door en voor studenten. Dit jaar zijn er 1000 gratis kaarten beschikbaar om deel te nemen aan de online live-stream vanuit de Tilburgse high-tech studio, First Impression.

Tijdens The Road Symposium komen drie grote ondernemers hun verhaal delen; Guillaume Philibert Chin, Anne & Esther Vedder en Hans Ober.

Filling Pieces
Guillaume Philibert Chin is medeoprichter van het luxe schoenenmerk Filling Pieces. Met Filling Pieces heeft Guillaume een brug geslagen met luxe schoenen van high-end fashion, door schoenen voor een commerciële prijs aan te bieden. Het schoenenmerk wordt momenteel verkocht in meer dan 350 winkels in 30 verschillende landen. Guillaume behoort ook tot de top 100 van jonge selfmade miljonairs in Nederland.

Vedder & Vedder
Het tweede sprekersduo zijn de ‘Twins of Gold’ Anne en Esther Vedder van het juwelenmerk Vedder & Vedder Hoewel ze met een moeizame start zijn begonnen, hebben ze nu een van de meest succesvolle juwelenmerken van Nederland. Hun sieraden worden over de hele wereld verkocht en de tweeling is zelfs gevraagd om een collectie te ontwerpen voor popster Rita Ora. Op Videoland is in 2021 een documentaire over hen uitgekomen genaamd ‘Twins of Gold’.

TicketSwap
De laatste spreker is Hans Ober van het bekende bedrijf TicketSwap. Als arme student kwam Hans op het idee toen hij zijn ticket voor Lowlands wilde verkopen. Hij ergerde zich aan de rompslomp en het wantrouwen van zijn koper. Vandaag de dag wordt TicketSwap over de hele wereld gebruikt. Op Nederland na werd de meeste omzet in Mexico gemaakt! Ondanks alle afgelaste evenementen van afgelopen jaar heeft Ticketswap toch winst kunnen maken dankzij de hulp van Amsterdam Dance Events.

Het Fontys Centrum voor Ondernemerschap is trotse sponsor van The Road Symposium. Mede door de handen van Brabantse kennisinstellingen in een te slaan, kunnen er gratis tickets worden besteld. Ben jij er online bij? Blokkeer dan 25 april van 19.00u tot 21.30u in je agenda. Bestel nu snel je ticket op > www.theroadsymposium.nl

Irene Vriezen | Fontys Centrum voor Ondernemerschap

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.