Thema-avond over onderwijs vanuit hoge verwachtingen

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Onderwijs vanuit hoge verwachtingen: sprintje trekken? Op donderdagavond 28 september organiseert Fontys Educatie in samenwerking met het Fontys lectoraat waarderen van diversiteit een thema-avond over onderwijs vanuit hoge verwachtingen. Deelname is gratis.

De verwachtingen die je als professional hebt van je leerlingen of studenten hebben invloed op hun ontwikkeling. Deze invloed kan zowel positief als negatief zijn. Onderwijs vanuit hoge verwachtingen, oftewel vanuit het geloof dat iedere leerling of student zich verder kan ontwikkelen, leidt tot welbevinden en positieve leerresultaten.

Tijdens deze avond vertelt Linda van den Bergh, lector Waarderen van Diversiteit, meer over de theorie en praktijk van hoge verwachtingen. Vervolgens ga je actief aan de slag met andere onderwijsprofessionals. Je ontwerpt een (opzet van een) tool die bijdraagt aan onderwijs vanuit hoge verwachtingen via drie sprints: een ‘pressure cooking’ versie van ontwerpgericht denken.

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. Aanvang is 19.00 uur, locatie: Fontys Den Bosch, Frans Fransenstraat 15 (te bereiken met auto en ov).

Auteur: Linda Koster 

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.