Train je community in het werken met positieve gezondheid

FOR SOCIETY

Ben jij klaar om je kennis en perspectief op gezondheid te verbreden? Het Centre of Expertise Health nodigt docenten, studenten en professionals uit om deel te nemen aan de gratis basistraining Positieve Gezondheid. Deze training biedt een frisse kijk op gezondheid en benadrukt de persoonlijke behoeften van individuen in jouw organisatie of community.

Wat kun je verwachten
De basistraining Positieve Gezondheid helpt jou als professional om op een andere manier te denken en te focussen op persoonlijke behoeften van mensen in en om jouw organisatie. Je activeert elkaar om te handelen vanuit veerkracht en zingeving. Én om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Deze blended training bestaat uit een e-learning met huiswerkopdrachten en twee reflectiebijeenkomsten gericht op verdieping en toepassing van Positieve Gezondheid in de praktijk. Tijdens de reflectiebijeenkomsten staat het van elkaar leren centraal. Zo kun je direct met de theorie aan de slag.

Voor wie is de training bedoeld
Deze kans is speciaal voor docenten, studenten en professionals die deel uitmaken van onze learning community’s.

Aanmelden
De trainingssessies vinden plaats in de maanden november en december. Je kunt je voorkeursdata aangeven. Als die niet beschikbaar zijn, nemen we contact met je op. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal trainingsplekken beschikbaar is, dus wacht niet te lang. Meld jouw community snel aan via deze link. Doe mee en ontdek de kracht van Positieve Gezondheid in jouw community bij Fontys.

Vragen of meer informatie
Voor vragen of extra informatie, neem gerust contact op met Brechtje Poelman via b.poelman@fontys.nl.

Auteur: Marjolijn Sampers

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.