Vernieuwend onderwijsconcept BURO SPECO bewijst haar toegevoegde waarde

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

BURO SPECO werd in 2019 gelanceerd. Dit sportmarketingbureau wordt gerund door excellerende SPECO-studenten die met echte vraagstukken uit het werkveld aan de slag gaan. Het vernieuwende onderwijsconcept is voortgekomen uit het partnership tussen de opleidingen SPECO Sportmarketing & SPECO Sportcommunicatie met Triple Double wat het grootste sportmarketingbureau van Nederland is.

In het inspirerende SX in Eindhoven worden de studenten gecoacht door twee sportmarketeers van Triple Double en een SPECO- docent.  Klanten van BURO SPECO zijn onder andere de Triathlonbond waar recent een partnerpropositie voor werd uitgewerkt, Waterontharder.com (Vitesse) en Chef Keuken Kampioen Divisie (KNVB). Met deze betaalde opdrachten wordt geld verdiend dat wordt gebruikt voor additionele studieactiviteiten waar alle SPECO-studenten van kunnen profiteren.

Zesde lichting
Begin februari is alweer de zesde lichting van BURO SPECO gestart. Hierin maken Mick Krabbendam (vormgever), Job Nuijens allrounder) en Bas Heijkers (projectmanager) hun debuut ‘in het shirt van BURO SPECO’. Daarnaast blijft Job van der Aa actief vanuit lichting vijf in de functie communicatiespecialist. Voor komend studiejaar zijn er plannen om BURO SPECO naar een ‘next level’ te tillen. We komen hier in juni op terug! 

Als je meer wil weten over BURO SPECO, check hun socials @burospeco of website www.burospeco.nl. Mailen kan ook: info@burospeco.nl. Voor meer info over dit vernieuwende onderwijsconcept en/of het partnership met Triple Double: neem contact op met Hugo Gruijters hugo.gruijters@fontys.nl, coach vanuit SPECO.

Auteur: Sjoukje van der Haring

Meer nieuws

Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project
Lectorale Rede – Groot verschil door klein te doen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.