Vier de toekomst, 25 jaar Fontys

FOR SOCIETY

De viering van 25 jaar Fontys krijgt steeds verder vorm, het programma vult zich met interessante en leuke activiteiten en evenementen. We lichten vast een tipje van de sluier op. Op de website vind je het totale overzicht.

Fontystalks door alumni
Het fundament voor de toekomst, is de 25 jaar geschiedenis. Eerst als een traditionele onderwijsinstelling voor studenten, inmiddels een multidisciplinaire kennisinstelling en ontwikkelomgeving die midden in de maatschappij staat. Daarvan maken onze alumni deel uit. Samen met alumni maken we het onderwijs van nu en de toekomst. Met een serie van vier Fontystalks laten alumni zien hoe zij van betekenis zijn voor de wereld om ons heen.
Voor alumni en andere professionals in het werkveld van Fontys organiseren we een serie inspirerende Talks met het thema ‘Impact maken’:

·         ‘Impact maken in het onderwijs’ in Den Bosch: dinsdag 5 april
·         ‘Impact maken met techniek’ in Venlo: woensdag 13 april
·         ‘Impact maken in de zorg’ in Eindhoven: dinsdag 17 mei
·         ‘Impact maken met communicatie’ in Tilburg: begin juni

Meer informatie vind je op de website 

Insta Rooms op de campussen
Voor Fontys 25 jaar is er uiteraard ook een attentie voor onze studenten. Op de campussen bieden we de mogelijkheid tot een unieke beleving, een tijdreis en leuke selfies! Er is muziek en een prijsvraag en winactie(s).  Nadere informatie volgt zo snel mogelijk.

Presentatie studentprojecten For Society tijdens Fontys Future Spots
Fontys streeft ernaar dat iedereen met zijn eigen talenten, kennis en vaardigheden betekenisvol is. Onze studenten en onderzoekers werken aan maatschappelijke vraagstukken (van het bedrijfsleven of het onderwijs) waardoor zij de mogelijkheid hebben om nu al een waardevolle bijdrage te leveren aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving. Tijdens het Fontys Future Spot event op dinsdag 31 mei in Venlo presenteren studenten de resultaten van hun projecten aan medestudenten en mensen uit het werkveld. Met dit event tonen we de innovatiekracht en de bijdrages van onze onderzoekers en studenten aan het werkveld.
Meer informatie vind je op de website 

Een prikkelend feest op zaterdag 25 juni aanstaande
Het jubileum van Fontys betekent ‘tijd voor een feestje’. Of beter gezegd feest. Op 25 juni worden alle 5.000 medewerkers getrakteerd op “een beleving die de zintuigen prikkelt”. Het duurt nog even voor het zover is. Inmiddels is de save the date verstuurd en zijn de voorbereidingen in volle gang. Het jubileumfeest, in de Spoorzone in Tilburg, belooft een ware happening te worden. Binnenkort krijgen alle medewerkers een officiële uitnodiging en wordt er meer informatie gegeven over de programmering en faciliteiten. Aanmelden kan tussen 4 april t/m 6 juni 2022. Noteer 25 juni vast in je agenda.

Auteur: Mascha Arts

 

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.