Website Fontys nu tweetalig

FOR SOCIETY

De dienst Marketing en Communicatie verbetert de Fontys website voortdurend. Recent zijn, als onderdeel van het project redesign Fontyswebsite, de Nederlandstalige (fontys.nl) en de Engelstalige (fontys.edu) website samengevoegd. Op fontys.nl treffen bezoekers nu zowel de Nederlandse als de Engelse versie van de website. Via een taalknop schakel je eenvoudig naar de gewenste taal.

Met deze verandering

Creëren we een betere gebruikerservaring.Verminderen we verwarring voor potentiële studenten.Vereenvoudigen we het beheer van de inhoud en opleidingen.Wordt de vindbaarheid en zichtbaarheid van de website in Google vergroot.Zijn alle opleidingen op één website te vinden en krijgen potentials overzicht in ons gehele aanbod.

Vervolg 
De komende maanden gaat Dienst MenC verder met het uitvoeren en verbeteren van de website. Zo krijgen de productpagina’s van de bachelors, ad’s en masters een flinke upgrade, evenals een aantal landingspagina’s. Wordt vervolgd… 

Vragen? 
Heb je vragen over fontys.nl/en stuur dan een e-mail naar digitalemedia@fontys.nl

Auteur: Jorijn van Hoof

Meer nieuws

‘Studenten en werkveld hebben elkaar nodig voor die 70.000 IT-banen’
Podcast: Betekenisvolle contacten stimuleren
Openbaar college. Polarisatie: meer dan zwart-wit

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.