Welke student wordt de Hbo Held 2022?

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen vindt plaats op maandag 13 juni 2022 en heeft als centrale thema ‘helden van het hbo’. Tijdens het congres wordt de winnaar van de verkiezing ‘Hbo Held 2022’ bekend gemaakt. Deze student mag zich Hbo Held 2022 noemen en is daarmee een boegbeeld voor het hbo. De prijs bestaat uit een award en € 1.000. Voor deze verkiezing kunnen vanaf nu kandidaten worden genomineerd. 

In aanmerking komen studenten en recent afgestudeerden (studiejaar 2021/2022) die bijzondere prestaties hebben geleverd, bijvoorbeeld voor de opleiding, voor Fontys of voor de samenleving. Een Hbo Held kleurt buiten de lijntjes en doet iets wat impact heeft, iets dat ten goede komt aan onze samenleving: Fontys>for Society. Denk aan een student met een uitzonderlijke stage of afstudeeropdracht. Een student die zich in coronatijd buitengewoon heeft ingezet voor anderen. Of een student die een slimme oplossing bedacht die bijdraagt aan de verduurzaming van Fontys. Kortom, studenten waar we trots op zijn.

Nomineren kandidaten 
Ben jij de Hbo Held 2022 of ken je een student die deze titel verdient? Stuur dan een antwoord op de onderstaande vragen naar redactie@fontys.nl uiterlijk vrijdag 4 maart aanstaande. Vermeld daarbij duidelijk de volledige naam van de student en welke opleiding (welk studiejaar) de student volgt. 

Te beantwoorden vragen

1.       Wat voor bijzondere prestatie levert de student? (max 100 woorden)
2.       Wat is de impact hiervan? (max 150 woorden) 
3.       Waarom moet deze student dé Hbo Held van 2022 worden (max 30 woorden)? 

Auteur: Jessy Kouwenberg

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.