Wil jij in het bestuur van de studentenvakbond?

FOR SOCIETY

Ben jij een enthousiaste  student die het onderwijs wil verbeteren? Meld je dan als kandidaat voor het bestuur van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb).  Als lid van het bestuur krijg je de unieke kans om je een jaar lang op hoog niveau met politiek bezig te houden en écht het verschil te maken. 

Je zet je in en vraagt landelijk aandacht voor zaken als beter onderwijs (zoals (een betere) vergoeding voor je stage), betere onderwijsfaciliteiten en het vergroten van gelijke kansen in het hoger onderwijs. Als bestuurder van de LSVb ga je dus professioneel aan de slag met het oplossen van student-problemen. Daarnaast ga je ook een ontzettend gezellig jaar tegemoet. Je werkt met een grote groep medewerkers en vrijwilligers in het LSVb-kantoor in het centrum van Utrecht. Op deze werkplek wordt een diverse en inclusieve werksfeer nagestreefd. Als klap op de vuurpijl wordt je als bestuurslid bij de LSVb ook nog gewoon fulltime betaald!

Als je dit wat lijkt kun je naar https://lsvb.nl/besturen gaan om meer te weten te komen over wat een bestuursjaar inhoudt, de beschikbare functies en kun je je inschrijven voor een interesselijst & (online)koffieafspraken met het bestuur. Verder kun je met al je vragen terecht bij besturen@lsvb.nl.

De sollicitatiedeadline is 28 januari 23:59.

Tot slot is de LSVb benieuwd hoe hbo-studenten de LSVb kennen en hoe de samenwerking tussen hogescholen en de LSVb beter kan! Als je ideeën hebt hoe de LSVb hbo’ers beter kan ondersteunen kan je ook mailen naar besturen@lsvb.nl.

Auteur: LSVb/Sander Peters

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.