Fontys ICT

Locaties

Eindhoven - Rachelsmolen
Eindhoven - Strijp TQ
Tilburg - Campus Stappegoor

Zo maak jij impact op NEW GEN ICT

Sta jij graag aan het begin van dingen? Bijvoorbeeld aan de bron van de nieuwe generatie ICT’ers? Of van technologische toepassingen die onze maatschappij echt vooruithelpen? Dan zien we je graag! Hier vind je een toonaangevend en open ecosysteem dat dit mogelijk maakt. Een hub van innovatie en inspiratie. Dát is Fontys ICT.

Afbeelding2

Onze USP's

  • Boost je netwerk
    Rond NEW GEN ICT groeit een internationaal, dynamisch en waardevol netwerk. Doe mee. Profiteer ervan en verrijk het met jouw kennis.
  • Geef de toekomst vorm
    Je werk gaat verder dan praten over de toekomst. Je staat niet voor de klas, maar midden tussen je studenten. Inspireer én co-creëer.
  • Innoveer met lef
    Start innovatieve projecten met studenten, collega's en bedrijven. Werk samen aan concrete producten en durf te experimenteren.

 

Ontdek hier alles over NEW GEN ICT.

Afbeelding3

Gun jezelf een carrière bij Fontys ICT

Een baan bij ons is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Uitgelichte vacatures bij

Fontys ICT

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Uitdager New Gen Cyber Security

Eindhoven |

24 - 40 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.