Fontys ICT Graduation Conference

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Fontys ICT organiseert van dinsdag 27 juni tot en met donderdag 6 juli de eerste editie van de Fontys ICT Graduation Conference in Eindhoven en Tilburg. Afstudeerders presenteren hun eindprojecten aan aan partners van Fontys ICT, het ICT-werkveld, studenten, docenten en persoonlijk geïnteresseerden. Dus ben je benieuwd naar innovaties in IT in 2023? We verwelkomen je graag op een van onze locaties.

 

Afstudeerprojecten 
Hardware Interfacing, Infrastructure, Software en User Interaction, een kleine greep uit de thema’s die tijdens de Graduation Conference aan bod komen. De afstudeerders hebben een halfjaar hard gewerkt aan hun afstudeeropdracht. Ze geven de juryleden en andere geïnteresseerden een beter en dieper inzicht in de opdracht en het werk dat ze gedaan hebben. De Graduation Conference is ook het daadwerkelijke moment waarop de studenten hun afstudeerzitting hebben en dus hun eindoordeel krijgen.
De Graduation Conference is een gelegenheid voor Fontys ICT en haar studenten om in contact te komen met de rest van de wereld. Waarbij werkveldpartners, studenten, docenten en geïnteresseerden worden uitgenodigd om de presentaties bij te wonen.

De Graduation Conference 
Tien dagen lang, van 27 juni tot en met 6 juli, staan er afstudeerders klaar om voor de laatste keer hun project te presenteren. De zittingen zijn openbaar, bezoekers dienen zich vooraf aan te melden via de website www.graduationconference-fontysict.nl . Op de website van de Graduation Conference vind je alle afstudeerzittingen met datum, tijd en locatie. De presentaties vinden zowel op de Fontys ICT locaties in Eindhoven (R10) als in Tilburg (P8) plaats. 

Dus: wil je getuige zijn van de toekomst van innovatie en creativiteit? Markeer dan de Fontys ICT Graduation Conference in je agenda! 

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Een boost voor een leven lang ontwikkelen (LLO)
Insecten eten als duurzaam alternatief?

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.