Geef je loopbaan een boost in 2022!

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Twijfel je of het werk wat je nu doet nog wel bij je past? Ben je zoekende hoe je (weer) gelukkig wordt in je werk? Twijfel je op welke plek binnen of buiten Fontys jij het beste tot je recht komt? Heb je te maken (gehad) met langdurig verzuim? Dan is het (re)boost programma van Fontys Pulsed en de Dienst P&O waarschijnlijk iets voor jou.

Als deelnemer aan het (re)boost programma ga je een dag per week binnen Fontys Pulsed aan de slag met je eigen ontwikkeling en werk je aan zogenaamde challenges. Dit zijn uitdagende opdrachten van drie of vier weken die antwoord geven op vragen als: wat fascineert jou, waar ben je goed in en hoe wil jij van betekenis zijn? Je hebt hierbij regelmatig een coachgesprek en daarnaast volg je workshops om je fysieke en mentale welbevinden te vergroten. Daarnaast stimuleren we je om met allerlei mensen binnen en/of buiten Fontys in gesprek te gaan om jouw loopbaanmogelijkheden verder te verkennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over het programma, de inhoud van de challenges of je aanmelden,
kijk dan op www.fontys.nl/reboost of neem contact op met Erik Frey via reboost@fontys.nl

Auteur: Erik Frey

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.