Joep Houterman en Cheryl McDowall over Fontys Diversity Day

FOR SOCIETY

Erik van Roon gaat in de eerste aflevering van deze podcastserie in gesprek met programmamanager Cheryl McDowall en bestuursvoorzitter Joep Houterman over Fontys Diversity Day.

Waarom Diversity Day eigenlijk zo belangrijk is? Fontys bestuursvoorzitter Joep Houterman zegt daarover in de podcast: “Ik denk dat het heel erg helpt om af en toe nog eens te benadrukken dat we met z’n allen heel divers zijn. We hebben rondom ons onderwijs wel gezegd dat het een uitgangspunt is. Als je daar oog voor hebt, dan zie je ook hoeveel verschillende identiteiten er in een mens en ook in de totale populatie zijn. Oog voor het individu hebben is heel belangrijk voor onze opdracht: iedereen een kans geven om het eigen talent te ontwikkelen. Daarvoor is het zo belangrijk dat je die individuele mens ziet en dat je ervoor open staat dat iedereen anders is en dat je daar diverse dimensies in hebt. Diversity Day zet dat nog eens in het zonnetje”

Beluister de podcast hier! > https://open.spotify.com/show/7BQa0JBizuCYG7wCxjz5VY

Auteur: Koos de Bie 

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.