Podcast: De rol van Growth Marketing binnen digitale transformatie

FOR SOCIETY

In deze podcast over digitale transformatie gaat Fontys docent Marc de Groot in gesprek met growth hacker Chris Out. Chris runde jarenlang een agency en bracht onlangs het boek ‘Structuring for Extreme Revenue Growth’ uit. In dit gesprek horen wij zijn visie op hoe digitale transformatie een rol speelt in het huidige bedrijfsleven en hoe je dat commercieel in kunt zetten. Ook geeft Chris tips voor onze studenten en vertelt hij over zijn ervaringen als docent op het gebied van digitale transformatie.

Beluister de podcast over Growth Marketing hier (ook spotify).

Verhalen uit het werkveld: Digitale transformatie
In deze podcastserie over digitale transformatie gaat Fontys Hogeschool Economie en Communicatie in gesprek met bedrijven uit verschillende sectoren. Zij delen in deze podcast hun visie, ervaring en resultaten op het gebied van digitale transformatie. Hoe zien zij digitale transformatie en wat is nodig om hier sturing aan te geven en digitale transformatie toe te passen?

De vorige afleveringen in deze podcastserie gingen over ASML en Weconomics. Tip: abonneer je op de RSS-feed en blijf op de hoogte als er weer een nieuwe podcast komt!

Meer weten
Meer weten over Fontys Hogeschool Economie en Communicatie? Bekijk dan onze website of blijf op de hoogte via LinkedIn.

 

auteur: Michelle Breemans

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.