Latoya maakt impact

Aanpakker.
Bikkelaar.
Ontzorger.

Hoe maak jij jezelf onmisbaar bij Fontys?

Door ervoor te zorgen dat toekomstige professionals voor Fontys kiezen. Ik ben event coördinator voor het gebouw Nexus op de TU/e Campus in Eindhoven. Ik zorg ervoor dat open dagen, persevents, diploma- en propedeuse uitreikingen op rolletjes lopen. Tijdens de open dag is mijn doel om Fontys zó goed op de kaart te zetten dat een potentiële student niet anders kan dan voor ons kiezen. Dit doe ik door een beleving neer te zetten die hem een meer dan goed gevoel geeft. Daarnaast wil ik de medewerkers van de instituten te ontzorgen, zodat zij zich volledig op de bezoekers kunnen richten tijdens de open dag.   

Hoe zet je de juiste beleving neer?  

Door in de huid van een potentiële student te kruipen en mezelf af te vragen: wat zou ik willen ervaren tijdens de kennismaking met een mogelijke nieuwe school? Dat begint met duidelijke signing rondom het gebouw, een shuttle service en een vriendelijke glimlach bij de ontvangst. Maar dat gaat ook over een schoon gebouw, behulpzame medewerkers, professionele catering en een waterdicht veiligheidsbeleid. Ik regel het van A tot Z en stuur een compleet team aan dat me daarbij helpt. Met als resultaat een customer journey die tot in de puntjes klopt.

 

Wanneer ben jij in je element? 

Ik ben een echte aanpakker, zowel in de aanloop naar de open dag als gedurende het event. Ik hou van plannen en het overzichtelijk maken van wat er allemaal geregeld moet worden. Ik geniet van het ergens naartoe werken met een team. Tijdens de grote dag heb ik een helikopterview en ben ik voortdurend aan het schakelen met de verantwoordelijke partijen: oortjes in, portofoon stand-by, twee telefoons op zak en gáán.

 

Wanneer is een open dag voor jou geslaagd?

Het geeft een kick als alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Als bezoekers onder de indruk zijn, en de instituten tevreden terugblikken. ‘Dat hebben we samen toch maar mooi geflikt,’ denk ik dan. En ja, het is weleens bikkelen; de opening en de open dag van Nexus vonden precies twee dagen na elkaar plaats. Gelukkig presteer ik het beste onder druk. Ik vind het fantastisch als ik eraan bij kan dragen dat iemands laatste twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor hij of zij de juiste studiekeuze maakt.

Meer verhalen

"Het mooie van mijn werk is dat het een tastbaar resultaat oplevert; na afloop kun je er gewoon doorheen lopen! Er zijn ruimtes waarin je voorheen een kanon kon afschieten, en nu bruist het er de hele dag."

Remco maakt impact

"Met boeiende projecten help ik bedrijven vooruit. Op dit moment bouw ik met studenten een auto voor de zonnerace in Australië en denken we na over uitdagingen voor toekomstige Formule 1-auto’s. Zo maken we samen impact in de automobiele industrie."

Marc maakt impact

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Teamondersteuner opleiding MBRT

Eindhoven |

24 uur

Medewerker procesteam Toetsorganisatie

Eindhoven |

32 uur

Functioneel Beheerder

Eindhoven |

20 uur

Beleidsmedewerker Finance

Eindhoven |

32 - 40 uur

Laatste nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.