Floor maakt impact

Toekomstmaker.
Motivator.
Verbinder.

Hoe breng jij Fontys naar een next level? 

Ik mag leidinggeven aan het team leren, ontwikkelen en recruitment. Mijn team ondersteunt onze Fontys-collega’s in hun ontwikkeling, zodat zij in hun werk de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Eigenlijk horen de leden van mijn fantastische team in de schijnwerpers te staan. Zij zijn de experts, het hart van de afdeling. We weten onze visie te realiseren omdat zij hun talent hiervoor inzetten. Wanneer dat lukt, leveren we een nog hogere kwaliteit en zijn onze ‘klanten’ nog meer tevreden. En het allerbelangrijkste; we hebben een grote doorontwikkeling van onze ambitie. Ja, m’n team laat écht iets gebeuren binnen Fontys! Er komt resultaat op de plank. Dat is zo gaaf om te zien.

 

Hoe zorg jij ervoor dat zij zulke goede resultaten kunnen behalen?

Door hun talent zo goed mogelijk te faciliteren. Wat hebben zíj ́nodig om de volgende stap te zetten? Dat is de vraag die mezelf stel. Om het beste in ze naar boven te halen, blijf ik ze uitdagen. En ik zorg dat we elkaar regelmatig feedback geven. Zo blijven we zelf ook groeien. We zijn druk bezig om een groot deel van Fontys toekomstbestendig te maken. Ik kijk kritisch naar wat we hiervoor nodig hebben en ik motiveer mijn team zo dat we richting die stip op de horizon gaan. Dat betekent vooral dat ik ze in hun kracht zet, bijvoorbeeld door op te treden als sparringpartner. En als verbinder. Want uiteindelijk moeten we samen tot een goede oplossing komen. Met héél Fontys. Daarom hanteren we ook echt een open houding.

Die stip op de horizon, wat is dat precies?

Een afdeling van recruitment en leer- en ontwikkelexperts die volop hun rol pakken om de ambities van Fontys te realiseren. Ik wil dat iedereen onze afdeling weet te vinden. Dat ze gewoon niet meer om ons heen kunnen, omdat wij ieder vraagstuk een kwalitatieve invulling geven. We denken dan ook echt goed na over de impact, de borging en het gevolg. Door ieders talent in te zetten in het team komen we niet alleen dichter bij onze ambities, maar staan onze mensen ook echt in hun kracht. Ze zitten dan lekkerder in hun vel. Dat is toch het mooiste resultaat wat je kunt behalen?

 

Hoe vind je het om bij te kunnen dragen aan de toekomst van Fontys?

Het laten groeien van anderen, daar gaat toch het hart van iedere learning & development medewerker sneller van kloppen… Het gaat allemaal over het nóg beter maken van de toekomst van het onderwijs. Geweldig dat ik daaraan bij kan dragen!

 

 

Meer verhalen

"Ik zorg ervoor dat de juiste mensen op de juist plek staan en duurzaam ingezet kunnen worden binnen onze organisatie, zodat onze studenten het beste onderwijs kunnen genieten."

Michelle maakt impact

"Ik probeer ze steeds uit te dagen om niet een kopie te worden van iemand anders. Ze mogen uitproberen, en vallen en opstaan. Want als je steeds de veilige weg kiest, dan weet je niet wat er binnen je mogelijkheden zit."

Manon maakt impact

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Business controller Fontys Vastgoed & Facilities

Eindhoven |

32 - 40 uur

Consultant Kennis & Informatie

Eindhoven |

32 uur

Coördinator contractonderwijs/-onderzoek

Eindhoven |

24 uur

Medewerker Marketing en Communicatie

Eindhoven |

32 - 40 uur

Laatste nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.