Floor maakt impact

Motivator.
Toekomstmaker.
Verbinder.

Hoe breng jij Fontys naar een next level? 

Ik mag leidinggeven aan het team leren, ontwikkelen en recruitment. Mijn team ondersteunt onze Fontys-collega’s in hun ontwikkeling, zodat zij in hun werk de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Eigenlijk horen de leden van mijn fantastische team in de schijnwerpers te staan. Zij zijn de experts, het hart van de afdeling. We weten onze visie te realiseren omdat zij hun talent hiervoor inzetten. Wanneer dat lukt, leveren we een nog hogere kwaliteit en zijn onze ‘klanten’ nog meer tevreden. En het allerbelangrijkste; we hebben een grote doorontwikkeling van onze ambitie. Ja, m’n team laat écht iets gebeuren binnen Fontys! Er komt resultaat op de plank. Dat is zo gaaf om te zien.

 

Hoe zorg jij ervoor dat zij zulke goede resultaten kunnen behalen?

Door hun talent zo goed mogelijk te faciliteren. Wat hebben zíj ́nodig om de volgende stap te zetten? Dat is de vraag die mezelf stel. Om het beste in ze naar boven te halen, blijf ik ze uitdagen. En ik zorg dat we elkaar regelmatig feedback geven. Zo blijven we zelf ook groeien. We zijn druk bezig om een groot deel van Fontys toekomstbestendig te maken. Ik kijk kritisch naar wat we hiervoor nodig hebben en ik motiveer mijn team zo dat we richting die stip op de horizon gaan. Dat betekent vooral dat ik ze in hun kracht zet, bijvoorbeeld door op te treden als sparringpartner. En als verbinder. Want uiteindelijk moeten we samen tot een goede oplossing komen. Met héél Fontys. Daarom hanteren we ook echt een open houding.

Die stip op de horizon, wat is dat precies?

Een afdeling van recruitment en leer- en ontwikkelexperts die volop hun rol pakken om de ambities van Fontys te realiseren. Ik wil dat iedereen onze afdeling weet te vinden. Dat ze gewoon niet meer om ons heen kunnen, omdat wij ieder vraagstuk een kwalitatieve invulling geven. We denken dan ook echt goed na over de impact, de borging en het gevolg. Door ieders talent in te zetten in het team komen we niet alleen dichter bij onze ambities, maar staan onze mensen ook echt in hun kracht. Ze zitten dan lekkerder in hun vel. Dat is toch het mooiste resultaat wat je kunt behalen?

 

Hoe vind je het om bij te kunnen dragen aan de toekomst van Fontys?

Het laten groeien van anderen, daar gaat toch het hart van iedere learning & development medewerker sneller van kloppen… Het gaat allemaal over het nóg beter maken van de toekomst van het onderwijs. Geweldig dat ik daaraan bij kan dragen!

 

 

Meer verhalen

"Engineering kan de wereld verbeteren. Daarom daag ik studenten met projecten uit om bewustzijn te creëren voor maatschappelijke thema’s. Hoe is het bijvoorbeeld om een handicap te hebben of om op een andere manier buiten de norm te vallen?"

Jenny maakt impact

"Het mooie van mijn werk is dat het een tastbaar resultaat oplevert; na afloop kun je er gewoon doorheen lopen! Er zijn ruimtes waarin je voorheen een kanon kon afschieten, en nu bruist het er de hele dag."

Remco maakt impact

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Medewerker bedrijfsvoering iStudent

Eindhoven |

24 uur

HR Business Partner

Eindhoven |

32 - 40 uur

Facilitair Medewerker

Eindhoven |

28 - 40 uur

Functioneel Beheerder

Eindhoven |

32 - 40 uur

Laatste nieuws

SmartScan-onderzoek leidt naar innovatiever aanmeten ortheses
Nieuwe connecties tijdens Toegepaste Wiskunde Netwerkdag
Een bewuste studiekeuze met hbo-voorbereidingsprogramma’s

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.