Tim maakt impact

Aanmoediger.
Coach.
Onderzoeker.

Tof werk

Wat ik zo tof vind aan mijn baan is de combinatie van onderwijs en onderzoek en het contact met de studenten. Ik was als kind al heel nieuwsgierig naar alles wat met techniek te maken had. Hoe mooi dat ik die nieuwsgierigheid ook in mijn baan mag hebben en studenten mag uitdagen om op onderzoek uit te gaan en passie voor het vak te ontwikkelen.

 De cirkel is rond

Ik probeer studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Om dagelijks bezig te zijn met state of the art onderzoek samen met het bedrijfsleven en studenten geeft me echt het gevoel dat ik een waardevolle bijdrage lever: aan de student en aan de maatschappij! De resultaten uit ons onderzoek vloeien ook altijd terug in ons onderwijs, dat maakt de cirkel mooi rond.

Kracht

Mijn kracht? Dit zit ‘m erin dat ik de persoon achter de student zie. ‘Mijn’ studenten zijn geen nummer, ik doe veel samen met studenten. De ene keer ben ik docent, dan weer coach maar ik lunch ook gerust samen met mijn studenten. Die informele sfeer is echt heel fijn.

Netwerk

Een ander aspect van mijn baan is dat ik me volop mag blijven ontwikkelen en kan netwerken met het bedrijfsleven. Zo krijg ik nog een beter beeld van waar de behoefte van de klant ligt. En kan ik, samen met de rest van mijn team, echt impact maken!

 

7226

Meer verhalen

"Inspireren is mijn kerntaak, oftewel: studenten warm maken voor het vak. Daarvoor kruip ik als docent in de artiestenrol. Lesgeven is namelijk net als optreden."

Jeroen maakt impact

"Door het onderwijs dicht bij de authentieke beroepspraktijk te brengen, draag ik eraan bij dat de student heel goed voorbereid is op wat hem te wachten staat in het werkveld."

Debby maakt impact

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Docent Engels

Sittard |

8 uur

Docent Drama

Sittard |

8 uur

Toetsexpert examencommissie

Eindhoven |

16 uur

Docent Marktonderzoek

Tilburg |

32 - 40 uur

Laatste nieuws

Fontys presenteert visie op internationalisering / Fontys presents vision of internationalisation
‘Het taalprobleem is véél groter dan gedacht’
Kunst, design en AI – hoe kijken we daar tegenaan?

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.