Tim maakt impact

Aanmoediger.
Coach.
Onderzoeker.

Tof werk

Wat ik zo tof vind aan mijn baan is de combinatie van onderwijs en onderzoek en het contact met de studenten. Ik was als kind al heel nieuwsgierig naar alles wat met techniek te maken had. Hoe mooi dat ik die nieuwsgierigheid ook in mijn baan mag hebben en studenten mag uitdagen om op onderzoek uit te gaan en passie voor het vak te ontwikkelen.

 De cirkel is rond

Ik probeer studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Om dagelijks bezig te zijn met state of the art onderzoek samen met het bedrijfsleven en studenten geeft me echt het gevoel dat ik een waardevolle bijdrage lever: aan de student en aan de maatschappij! De resultaten uit ons onderzoek vloeien ook altijd terug in ons onderwijs, dat maakt de cirkel mooi rond.

Kracht

Mijn kracht? Dit zit ‘m erin dat ik de persoon achter de student zie. ‘Mijn’ studenten zijn geen nummer, ik doe veel samen met studenten. De ene keer ben ik docent, dan weer coach maar ik lunch ook gerust samen met mijn studenten. Die informele sfeer is echt heel fijn.

Netwerk

Een ander aspect van mijn baan is dat ik me volop mag blijven ontwikkelen en kan netwerken met het bedrijfsleven. Zo krijg ik nog een beter beeld van waar de behoefte van de klant ligt. En kan ik, samen met de rest van mijn team, echt impact maken!

 

7226

Meer verhalen

"In ons werkveld ontstaan allerlei nieuwe onderwijsconcepten, vervolgens ontstaat er schuring bij de docenten die deze nieuwe vormen moeten gaan verzorgen. Dat vraagt om een wijziging van hoe we hen moeten opleiden."

Martin maakt impact

"Betrokken en enthousiast stimuleer ik studenten om het beste uit zichzelf te halen. Met alle studenten bouw ik een persoonlijke band op. Ze vertrouwen hun verhalen aan me toe. Hierdoor kan ik voor hen het verschil maken en laat ik ze opbloeien!"

Mathijs maakt impact

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Docent en tutor Master Leren en Innoveren

Eindhoven |

24 - 32 uur

Docent Communicatie

Tilburg |

32 - 40 uur

Docent Sportmedia

Tilburg |

24 - 32 uur

Docent Saxofoon Jazz

Tilburg |

4 - 8 uur

Laatste nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.