Fontys Paramedische Hogeschool

Doe jij het graag net even anders?

Dan voel jij je waarschijnlijk thuis bij Fontys Paramedische Hogeschool. Hier dragen jij en collega’s op jullie eigen manier bij aan een toekomstbestendige, gezonde en inclusieve samenleving. Die eigen aanpak bevat naast creativiteit en lef bovenal een flinke portie lerend vermogen. Elkaar eerlijk vertellen wat beter kan gecombineerd met alle ruimte voor ontspanning en plezier: dat typeert FPH. Iets voor jou?

Fontys Paramedische Hogeschool

Onze USP's:

  • Elke dag beter
    Je haalt het beste uit jezelf, je collega’s en onze studenten. Zo maak je het verschil voor de paramedische praktijk. 
  • Sterk verbonden met partners
    Samen zorgen jullie voor de kennis en het onderwijs die impact hebben op een gezonde maatschappij.
  • Neem afscheid van hiërarchie
    Je werkt in een resultaatverantwoordelijk team. Dus geen baas die je dagelijks vertelt wat je moet doen.
Fontys Paramedische Hogeschool

Gun jezelf een carrière bij FPH

Een baan bij Fontys Paramedische Hogeschool is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Mensen van Fontys

Tim maakt impact

“Als docent en coach kijk ik ook naar de mens achter de student!”

Joke maakt impact

“Als je ambities hebt, biedt Fontys mogelijkheden. Zie je kansen, dan geeft Fontys je het vertrouwen en de vrijheid om ze te grijpen.”

Janno maakt impact

“Ik sta niet voor de klas om te vertellen hoe dat zou moeten; ik laat studenten dat zelf ervaren in de praktijk. Zodat zij zich realiseren dat innovatie in de zorg geen ‘one size fits all’ is.”

Debby maakt impact

“Door het onderwijs dicht bij de authentieke beroepspraktijk te brengen, draag ik eraan bij dat de student heel goed voorbereid is op wat hem te wachten staat in het werkveld.”

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Paramedische Hogeschool

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Administratief medewerker Inschrijvingen

Eindhoven |

24 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.