Fontys HR & Organisatie

Locaties

Eindhoven - Vestdijk

Werk je mee aan een excellente werkgever?

Fontys for society. Dat is dé nieuwe koers van onze hogeschool. Drie ogenschijnlijk kleine woordjes die staan voor een fundamentele verschuiving. Bij Fontys HR & Organisatie sta je samen met je collega’s aan het roer om dit te realiseren. Je bent de drijvende kracht achter de ontwikkeling van teams, medewerkers en instituten. Samen maken we van Fontys een werkgever om van te houden.

_BDF3288

Onze USP's

  • Je bent een trusted advisor 
    Onze managers en bestuur varen op jouw kennis en kunde.
  • Bij HR&O blijf je ook zelf groeien.
    Als persoon en als professional. Je krijgt alle ruimte om zelf opleidingen te volgen.
  • Van betekenis voor velen.
    Fontys is grootste hogeschool van het zuiden. Je draagt bij aan het werkgeluk van duizenden.
IDEA Event Academy oktober 2017

Gun jezelf een carrière bij P&O

Een baan bij Fontys HR & Organisatie is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Mensen van Fontys

Pepijn maakt impact

“Door medewerkers te helpen hun zaken goed te regelen, zijn zij tot het laatste moment in staat om een essentiële bijdrage te leveren aan ons onderwijs en de maatschappij.”

Michelle maakt impact

“Ik zorg ervoor dat de juiste mensen op de juist plek staan en duurzaam ingezet kunnen worden binnen onze organisatie, zodat onze studenten het beste onderwijs kunnen genieten.”

Floor maakt impact

“Door ieders talent in te zetten in het team komen we niet alleen dichter bij onze ambities, maar staan onze mensen ook echt in hun kracht. Dat is toch het mooiste resultaat wat je kunt behalen?”

Bets maakt impact

“Ik vind het geweldig dat Fontys haar medewerkers in de gelegenheid stelt iets bij te dragen aan de maatschappij. Mij geeft het zoveel voldoening. Daarom stimuleer ik mijn collega’s om dit ook te doen.”

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.