Fontys Vastgoed & Facilities

Locaties

Eindhoven - Vestdijk

Zorg jij dat iedereen zich thuis voelt?

Een fijne omgeving voor zo’n 50.000 mensen. Daar ga je voor, als je werkt bij de Fontys Vastgoed & Facilities. Dat is wat je noemt een baan van betekenis. Je team bestaat louter uit innovatieve vakspecialisten die van aanpakken weten. Samen creëren én faciliteren jullie een vitale, inclusieve en duurzame onderwijsomgeving voor iedereen in de Fontys society.

 

_L0A0056 copy

Onze USP's

  • Je wordt meer dan je was
    Je ontwikkelt jezelf en draagt bij aan de ontwikkeling van anderen.
  • Een warme jas
    Een plek waar iedereen zich goed en veilig voelt. Dat geldt zeker ook voor je eigen team.
  • Voor elkaar, voor jezelf
    Eigen kans creëren en tegelijk samen de verantwoordelijkheid dragen, dat is typische V&F.
200915_

Gun jezelf een carrière bij H&F

Een baan bij Vastgoed & Facilities snijdt dus aan twee kanten; de Fontys society laat jou groeien, en jij laat Fontys groeien. Je specialisme staat in dienst van de nieuwe generatie professionals en daarmee de maatschappij in zijn geheel. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat de stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdek je alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag!

Mensen van Fontys

Tanja maakt impact

“Door de inzet van duurzame mobiliteit geven we het goede voorbeeld aan studenten. Zo creëren we bewustwording onder de jongere generatie en zorgen we samen voor een schonere wereld.”

Remco maakt impact

“Het mooie van mijn werk is dat het een tastbaar resultaat oplevert; na afloop kun je er gewoon doorheen lopen! Er zijn ruimtes waarin je voorheen een kanon kon afschieten, en nu bruist het er de hele dag.”

Jeroen maakt impact

“We willen als hogeschool het goede voorbeeld geven aan onze studenten, medewerkers en anderen om een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst voor volgende generaties.”

Latoya maakt impact

“Het is fantastisch als ik eraan bij kan dragen dat iemands laatste twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor hij of zij de juiste studiekeuze maakt.”

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.